När är perfekta tidpunkten för sex?

Nu menar jag ju inte om man ska ha sex vid första dejten eller inte utan här pratar jag om när på dygnet det är bäst att ha sex…

Vi säger såhär om en tjej är ihop med sin pojkvän sedan 4 år tycker att det inte finns något bättre än sex på morgonen, tjej nr.2 (gift sedan 1 år) tycker också att „morgonstund har guld i mun“. De båda tjejerna tycker inte att deras partner har mycket "att ge“ på kvällen. tjej nr.3 som är gift sedan 2 år har ännu inte hittat den rätta tidpunkten.

Naturligtvis började jag forska lite i detta och se vad jag hittade – en massa sidor om detta ämne.
Det pratas om att sex på morgonen ska vara det mest "optimala“. Hormonkoncentrationen i blodet är då betydligt högre. Många säger dock att dom faktiskt inte har tid med sex på morgonen men man kan ju göra lite enklare för sig och ha sex under tiden man duschar duschen! ;-) Vid lunchtid så är kroppen inställd på rast och mat, och då är sexuella aktivieter kanske inte så lämpligt – här passar det nog bättre med att bara kramas med varandra. Fram emot kvällen så ska tydligen lukt- och smaksinnet vara lite känsligare (ta alltså en dusch efter jobbet ;-) )  – sinnena är i toppform och stimulationerna kan öka ytterligare med en god middag. Kalorierna tränar ni sedan enkelt bort i sovrummet. ;-) Man vet ju att sex gör att man slappnar av och att man sedan somnar skönare.



Vad tycker ni om detta, När är eran perfekta tidpukt för sex på dagarna?

Källa: www.orion-erotik.se


// Rob
(Bloggportalens näst största Sex och sammlevnads blogg)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo